Zending voorbereiden

Wat is de aangegeven waarde voor vervoer?

FedEx heeft geen vrachtaansprakelijkheid of all-risk-verzekering, maar de verzender kan een extra toeslag betalen voor de vervoerswaarde boven de standaardlimieten voor aansprakelijkheid.

De verzender moet hiervoor de FedEx tariefbladen raadplegen die gelden op het moment van verzending of FedEx bellen om uitleg te krijgen over de aanvullende toeslag. De vervoerswaarde van alle pakketten vertegenwoordigt de maximale aansprakelijkheid van FedEx in verband met de verzending van een pakket, met inbegrip van maar niet beperkt tot alle verliezen, schade, vertragingen, onjuiste afleveringen, ingebrekeblijvingen inzake het verstrekken van informatie of onjuiste afleveringen van informatie in verband met een zending.

De blootstelling aan en het risico van schade die uitstijgt boven de vervoerswaarde wordt aanvaard door de verzender. Klanten worden geadviseerd contact op te nemen met hun verzekerings- of in- en uitklaringsagent om hun dekking te bespreken. Contacteer ons om u verder te helpen.

Was dit nuttig?

Ja Nee

The information was:

Deze Q & A wordt alleen ter informatie verstrekt en de antwoorden hebben geen contractuele waarde. Voor meer informatie kunt u de FedEx vervoersvoorwaarden voor EMEA raadplegen op fedex.com.

Niet gevonden wat u zocht?

Bel ons

Klantenservice: 0800 0222 333

Bel ons

Bel ons

Klantenservice: 0800 0222 333

Telefoonnummer vanuit het buitenland: +31 (0) 206555260

Openingstijden: Ons team is beschikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 19.00

FedEx verkoopteam: nlinside@fedex.com

Chat met ons

Vraag het aan de virtuele assistent van FedEx

TYP HIER