Zending voorbereiden

Wat is de toeslag voor Dangerous Goods?

FedEx Express biedt een scala aan opties voor uw zendingen. Voor het verzenden van Dangerous Goods worden kosten of toeslagen in rekening gebracht.

Dangerous Goods (1) Uitsluitend beschikbaar op Express Services.
Met de service FedEx Express Dangerous Goods kunnen gereguleerde gevaarlijke stoffen en materialen worden verzonden, met inbegrip van deur-tot-deur aflevering en in- en uitklaring bij de douane. De van toepassing zijnde kosten zijn afhankelijk van het type Dangerous Goods:

Accessible Dangerous Goods (ADG): Tijdens de transit moet de inhoud van het pakket om veiligheidsredenen toegankelijk zijn.
- Parcel (IP): € 68.00 /shipment
- Freight (IPF): € 1.10/kg

Inaccessible Dangerous Goods (IDG): Tijdens de transit hoeft de inhoud van het pakket niet om veiligheidsredenen toegankelijk te zijn en kan deze worden gemengd met andere vracht.
- Parcel (IP): € 34.00 /shipment
- Freight (IPF): € 0.66/kg

Dry Ice (DI): Wanneer een zending zowel droogijs als Dangerous Goods bevat, worden alleen de toepasselijke kosten voor Dangerous Goods in rekening gebracht.
- Parcel (IP): € 10.00 /shipment
- Freight (IPF): € 0.20 /kg

Zie de vervoervoorwaarden van FedEx Express en het gedeelte over Dangerous Goods op fedex.com voor meer informatie over Dangerous Goods en DI.

INTERNATIONAL
ADG: Pakket (IP): £ 50/zending - Vracht (IPF): £ 0,75/kg (3)
IDG: - Pakket (IP): £ 34/zending - Vracht (IPF): £ 0,50/kg (3)
DI: - Pakket (IP): £ 10/zending - Vracht (IPF): £ 0,20/kg (3)

Lees meer informatie over extra services en andere bruikbare verzendinformatie.
(1) Zie voor meer gegevens: fedex.com/nl/services/terms/.

Was dit nuttig?

Ja Nee

The information was:

Deze Q & A wordt alleen ter informatie verstrekt en de antwoorden hebben geen contractuele waarde. Voor meer informatie kunt u de FedEx vervoersvoorwaarden voor EMEA raadplegen op fedex.com.

Kunt u niet vinden waar u naar op zoek bent?

Bel ons

Klantenservice: 02 752 75 75

Openingstijden:
Ons team is beschikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 19.00. Bel van buiten België telefoonnummer +32 2 752 75 75.

Chat met ons

De FedEx Virtual Assistent staat voor u klaar

Nu chatten