Er ging iets mis

Ik was thuis, waarom hebt u geen kaartje achtergelaten?

Een FedEx-koerier moet bij alle mislukte pogingen tot aflevering een kaartje voor aflevering achterlaten. Vanwege het dagelijkse volume dat een chauffeur moet afleveren, kan hij of zij niet langer dan 5 minuten wachten tijdens een poging tot aflevering. Vervolgens moet de chauffeur een kaartje achterlaten. Het spijt ons zeer dat in dit geval onze chauffeur geen kaartje voor u heeft achtergelaten. Als u een nieuwe afspraak voor aflevering wilt maken, kunt u contact opnemen met de Klantenservice via 02 752 75 75 (open maandag t/m vrijdag van 8.00 u - 19.00 u) om met een van de medewerkers van onze Klantenservice te spreken, of kunt u naar onze Contactpagina gaan voor meer manieren om contact op te nemen.

Was dit nuttig?

Ja Nee

The information was:

Deze Q & A wordt alleen ter informatie verstrekt en de antwoorden hebben geen contractuele waarde. Voor meer informatie kunt u de FedEx vervoersvoorwaarden voor EMEA raadplegen op fedex.com.

Kunt u niet vinden waar u naar op zoek bent?

Bel ons

Klantenservice: 02 752 75 75

Openingstijden:
Ons team is beschikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 19.00. Bel van buiten België telefoonnummer +32 2 752 75 75.

Chat met ons

De FedEx Virtual Assistent staat voor u klaar

Nu chatten