Accounts en Betalingen

Ik denk dat de verzender alle kosten betaalt

Als de verzender wil dat FedEx de verzender factureert voor alle kosten voor een FedEx Express internationale zending, moet hij of zij op de internationale luchtvrachtbrief voor zowel de vervoerskosten als de invoerrechten en belastingen 'Factuur voor de verzender' selecteren.
In de meeste gevallen nemen verzenders alleen de vervoerskosten op zich; als een verzender op de luchtvrachtbrief geen 'Factuur voor ...' selecteert voor de invoerrechten en belastingen, wordt standaard 'Factuur voor de ontvanger' ingesteld voor alle invoerrechten en belastingen die bij de import door de douane worden geheven. Als een verzender een betaling aan FedEx heeft gedaan, heeft dit daarom in de meeste gevallen alleen betrekking op de vervoerskosten.
Bovendien worden de kosten voor invoerrechten en belastingen pas beoordeeld op het moment dat de zending het land binnenkomt, en dus kan FedEx de verzender op het moment dat de zending wordt verzonden niet vertellen hoe hoog de invoerrechten en belastingen zullen zijn.
Als u meer opheldering wenst, kunt u uw vraag online indienen om uw vraag naar de juiste afdeling van FedEx te laten doorsturen.
Als u wilt spreken met een medewerker van onze Klantenservice, kunt u bellen met 02 752 75 75 .
Als u FedEx aanvullende documentatie wilt zenden om uw vraag te ondersteunen, kunt u een e-mail zenden naar nethbil@fedex.com

Was dit nuttig?

Ja Nee

The information was:

Deze Q & A wordt alleen ter informatie verstrekt en de antwoorden hebben geen contractuele waarde. Voor meer informatie kunt u de FedEx vervoersvoorwaarden voor EMEA raadplegen op fedex.com.

Kunt u niet vinden waar u naar op zoek bent?

Bel ons

Klantenservice: 02 752 75 75

Openingstijden:
Ons team is beschikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 19.00. Bel van buiten België telefoonnummer +32 2 752 75 75.

Chat met ons

De FedEx Virtual Assistent staat voor u klaar

Nu chatten