Accounts en Betalingen

Volgens mij is deze zending vrij van BTW en invoerrechten?

Betaling van invoerrechten:
wanneer FedEx zorgdraagt voor het vervoer, doen wij aangifte bij de douane. De aangifte bevat alle gegevens die belangrijk zijn voor de douane, zoals de waarde en een beschrijving van de goederen. Als deze informatie niet bekend is, neemt FedEx contact met u op.
Wanneer de onderstaand vermelde kosten niet door de verzender aan FedEx worden betaald, brengt FedEx deze kosten aan u in rekening op het moment van aflevering van het pakket:
• douanekosten (dit zijn de kosten die het postbezorgings- of koeriersbedrijf heeft om de aangifte bij de douane te kunnen doen)
• verwerkingskosten (kosten die het postbezorgings- of koeriersbedrijf heeft voor andere werkzaamheden die het voor u heeft gedaan)
• alle heffingen die moeten worden betaal (invoerbelastingen zoals invoerrechten, BTW en accijnzen)

Het bedrag aan invoerbelastingen dat u voor het invoeren moet betalen variëert per product. Bij invoer in de E.U. moet U invoerrechten, btw en eventueel accijnzen betalen. De hoogte van de belastingen zal afhangen van het soort goed dat u invoert. De tarieven van de invoerrechten zijn online terug te vinden.

Was dit nuttig?

Ja Nee

The information was:

Deze Q & A wordt alleen ter informatie verstrekt en de antwoorden hebben geen contractuele waarde. Voor meer informatie kunt u de FedEx vervoersvoorwaarden voor EMEA raadplegen op fedex.com.

Kunt u niet vinden waar u naar op zoek bent?

Bel ons

Klantenservice: 02 752 75 75

Openingstijden:
Ons team is beschikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 19.00. Bel van buiten België telefoonnummer +32 2 752 75 75.

Chat met ons

De FedEx Virtual Assistent staat voor u klaar

Nu chatten