Accounts en Betalingen

Ik heb een incassobrief ontvangen voor een factuur die ik al heb betaald. Wat moet ik doen?

FedEx heeft van u de volgende gegevens nodig voor het onderzoeken van uw verzoek, dat u op een van hierna genoemde manieren kunt indienen:
1. Totaal betaald bedrag
2. Betaalwijze
3. Naam gebruikt bij betaling
4. Betaaldatum
5. Referentienummer (bijv. luchtvrachtbriefnummer, factuurnummer)

Belangrijke opmerking: Als het ons niet lukt de ontvangst van uw betaling te vinden, kunnen we u vragen de volgende aanvullende gegevens te verstrekken:
1. Bewijs van betaling
2. Datum van afschrijving van het bedrag van uw bankrekening

U kunt uw verzoek op de volgende manieren indienen:
• Dien uw vraag online in op fedex.com/be_nederlands/contact/writefedex.html . Selecteer de categorie 'Facturering / factuurdocumenten' en vul het online vragenformulier in, dat zal worden gericht aan de relevante afdeling binnen FedEx.
• U kunt ook van maandag t/m vrijdag van 8.00 u - 19.00 u bellen naar 02 752 75 75 om met een medewerker van onze Klantenservice te spreken.

Als u FedEx aanvullende documentatie wilt zenden om uw vraag te ondersteunen, bijv. een betalingsbewijs, kunt u een van de onderstaande methoden gebruiken om contact op te nemen: E-mail becollections@fedex.com

Was dit nuttig?

Ja Nee

The information was:

Deze Q & A wordt alleen ter informatie verstrekt en de antwoorden hebben geen contractuele waarde. Voor meer informatie kunt u de FedEx vervoersvoorwaarden voor EMEA raadplegen op fedex.com.

Kunt u niet vinden waar u naar op zoek bent?

Bel ons

Klantenservice: 02 752 75 75

Openingstijden:
Ons team is beschikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 19.00. Bel van buiten België telefoonnummer +32 2 752 75 75.

Chat met ons

De FedEx Virtual Assistent staat voor u klaar

Nu chatten